Tisztelt Érdeklődő!

Vannak fix áras és km. alapú szolgáltatásaink. A konkrét árak mindig az adott helyzettől függnek. Pl. nem mindegy, hogy a jármű gurulóképes állapotban van vagy baleset folytán árokból kell felvenni. 

Az ár ugyanakkor függ a jármű súlyától.

Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft. -tól, kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól. 

Nagyobb távolságok esetén km. alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km., kisbuszé 350 Ft./km., furgon (kisteher) 550 Ft./km.

Várjuk megkeresését!

TEL: +36 30 747 9331

Sokéves szakmai tapasztalatunk és korszerű autómentő és járműszállító eszközparkunk lehetővé teszi speciális autómentési megbízások elvégzését is. Telephelyünk Pest Megyében van, Taksonyban. Elhelyezkedésünknek köszönhetően gyorsan kiérünk az autómentés helyszínére az M0 -ás és az M5 -ös autópályákon. Trélerekkel és gépkocsimentő teherautókkal egyaránt rendelkezünk így könnyen meg tudjuk oldani akár az egyszerűbb vontatási, trélerezési feladatokat, akár a bonyolultabb (pl. mozgásképtelen autó, árokból való kihúzás, sínekről való leemelés stb.) autómentési megbízásokat.

A motorkerékpárok szállításától a mezőgazdasági gépeken keresztül a kisbuszok és furgonok szállításáig mindent vállalunk egészen 4,5 tonna súlyig.

Nemzetközö autómentést és kocsi szállítást is vállalunk. Meghibásodás esetén elszállítjuk autóját akár otthonában akár az Ön által kijelölt szervízben. Ügyfélcentrikus autószállítási vállalkozásunk éjjel-nappal hívható, beleértve a munkaszüneti napokat is. Bárhol is meghibásodik az autója ossza meg velünk a telefonja segítségével a GPS koordinátáit és máris indulunk a helyszínre.

A segítségkérés során fontos, hogy tájékoztasson bennünket az elakadt autó típusáról, az önsúlyáról (forgalmi engedély “G” pontja) valamint arról, hogy a mentésre váró gépkocsi gurulóképes-e vagy sem. Mi nem csak az autóját szállítjuk el, hanem a személyzete is kényelmes körülmények között utazhat otthonába velünk.

Járműszállító teherautóink lehetővé teszik, hogy egyszerre több autót akár kisbuszt vagy furgont is szállíani tudjunk.

Az autómentés mellett vállaljuk különböző munkagépek (például targonca, bobcat) szállítását is. Amennyiben folyamatos szállítási szerződést köt velünk jelentős árkedvezményt tudunk biztosítani.