Több mint 10 év tapasztalatunk van autómentés, jármű és nehézgép szállítás területén, hazai és nemzetközi terepen egyaránt nagy rutinnal rendelkezünk.

Gyors és hatékony autómentés nem csak Magyarországon, hanem egész Európában is. Ha megáll a járműve az autópályán hívja a Pápay Autómentő Szolgáltató Kft -t. Az M0 -ás autópályán mindössze fél óra alatt a helyszínre tudunk érkezni. Munkatársaink megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek az autószállítás területén. Ha nem sikerül a helyszínen autóját újraindítani akkor a járművét az Ön által megjelölt címre szállítjuk. Az áraink minden egyes esetben egyediek, hiszen nem csak az autójának az állapotától függenek, hanem a megtett kilométerek számától is.

Büszkék vagyunk az általunk nyújtott autómentési szolgáltatások minőségére. Áraink az egyik legalacsonyabbak Magyarországon. Nézze meg gallériánkat, hogy hogyan dolgozunk és milyen speciális autómentési feladatokat végzünk nap mint nap. Kövessen minket a Facebook -on, hogy időben értesüljön autómentési, gépszállítási akcióinkról.

Telephelyünk Taksonyban van mindössze 20 km -re Budapesttől, és 9 km -re az M0 -tól. Ez lehetővé teszi, hogy akár 30-40 perc alatt a helyszínre érkezzünk és elkezdjük a mentési munkálatokat.

Speciális és korszerű eszközparkkal rendelkezünk, vállaljuk törött, mozgásképtelen autók, furgonok vagy akár mezőgazdasági járművek elszállítását is. Éjjel-nappal dolgozunk, így bármikor rendelkezésre állunk az igényeknek megfelelően. Vállalunk tréleres autómentést, autószállítást és gépszállítást egyaránt.

Az árakat minden esetben egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, mert számos tényezőtől függnek. Ilynek az autó mérete, gurulóképessége, kormányozhatósága, valamint a megtett távolság, a fel- illetve lerakás helyszínétől.

Alapdíjaink a következők: Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft., kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól indul.

Nagyobb távolságok esetén kilométer alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km -től, kisbuszé 350 Ft./km. -tól indul, a furgonoké (kisteher) 550 Ft./km -től.

A gépjárműveket biztonságban és karcolás mentesen juttatjuk el az Ön által megnevezett helyszínre. Bízza profikra gépjárműve szállítását!

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331