Csúcskategóriás LEXUS sportautót szállítottunk Olaszországból Magyarországra


luxusauto mentes

Megállt az autó? Nem indul? Balesetet szenvedett? Nem gurulóképes? vagy csak egyszerűen szállításra van szüksége? Hívjon bizalommal és máris indulunk!

Korszerű autószállító járműveink és a képzett személyzetünk a garancia arra, hogy az Ön nagy értékű autója sérülésmentesen és gyorsan szállításra kerüljön az Ön által kiválasztott helyre. Bárhol is legyen autója akár Magyaroszágon, akár máshol Európában vállaljuk a szállítását, rövid határidővel és versenyképes árakon.

Sokéves tapasztalatunk van luxusautók szállításában hazai és nemzetközi területeken egyaránt. Szakképzett szakembereink folyamatosan képezik magukat annak érdekében, hogy a régió leggyorsabb és egyben előnyös árú közúti vontatását és segítségét biztosíthassák.

Személyzetünk rendkívül barátságos, kedvező árak mellett 0-24 órás autómentési, autószállítási szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján. Mi hétvégeken és ünnepnapokon is az Önök rendelkezésére állunk. Mivel korszerű eszközparkkal és jól képzett szakemberekkel rendelkezünk sokféle helyzet kezelésére vagyunk alkalmasak, speciális autómentési feladatok végrehajtásában is számíthat ránk.

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331