autoszallitas24.hu Hírek Éjszaka is dolgozunk, az M0 -ás autópályán 30 perc alatt a helyszínre érkezünk

Éjszaka is dolgozunk, az M0 -ás autópályán 30 perc alatt a helyszínre érkezünkTöbb mint 10 év tapasztalatunk van autómentés, jármű és nehézgép szállítás területén, hazai és nemzetközi terepen egyaránt nagy rutinnal rendelkezünk.

Az Európai Unió egész területén igénybe vehetik autómentő, járműszállítási szolgáltatásainkat. Akár az otthonában, akár az autószerelő műhelyben való szállítás esetén a nap 24 órájában ügyfeleink szolgálatában állunk. Minden éveszakban az év 365 napjában készen állunk, hogy az úton segítséget nyújtsunk Önnek és utasainak.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyaroszágon a legnépszerűbb autómentő szolgáltatók között vagyunk. Legyen akár egy motorkerékpár, akár egy balesetet szenvedett utó, akár egy megzőgazdasági gép mi biztonságosan célba tudjuk juttatni egész Európában. Az autómentések, gépszállítások során az elérhető leg korszerűbb technikát alkalmazzuk, garantáljuk hogy kocsiját mindenféle sérülés nélkül az Ön által kijelölt helyre szállítjuk.

A családi autóktól, a sport autókon át a terepjárókig 4,5 tonna súlyig mindent biztonságosan szállítunk.

Telephelyünk Taksonyban van mindössze 20 km -re Budapesttől, és 9 km -re az M0 -tól. Ez lehetővé teszi, hogy akár 30-40 perc alatt a helyszínre érkezzünk és elkezdjük a mentési munkálatokat.

Speciális és korszerű eszközparkkal rendelkezünk, vállaljuk törött, mozgásképtelen autók, furgonok vagy akár mezőgazdasági járművek elszállítását is. Éjjel-nappal dolgozunk, így bármikor rendelkezésre állunk az igényeknek megfelelően. Vállalunk tréleres autómentést, autószállítást és gépszállítást egyaránt.

Az árakat minden esetben egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, mert számos tényezőtől függnek. Ilynek az autó mérete, gurulóképessége, kormányozhatósága, valamint a megtett távolság, a fel- illetve lerakás helyszínétől.

Alapdíjaink a következők: Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft., kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól indul.

Nagyobb távolságok esetén kilométer alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km -től, kisbuszé 350 Ft./km. -tól indul, a furgonoké (kisteher) 550 Ft./km -től.

A gépjárműveket biztonságban és karcolás mentesen juttatjuk el az Ön által megnevezett helyszínre. Bízza profikra gépjárműve szállítását!

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331