autoszallitas24.hu Hírek Furgont és utasokat mentettünk

Furgont és utasokat mentettünkTöbb mint 10 év tapasztalatunk van autómentés, jármű és nehézgép szállítás területén, hazai és nemzetközi terepen egyaránt nagy rutinnal rendelkezünk.

Telephelyünk Taksonyban van mindössze 20 km -re Budapesttől, és 9 km -re az M0 -tól. Ez lehetővé teszi, hogy akár 30-40 perc alatt a helyszínre érkezzünk és elkezdjük a mentési munkálatokat. Telephelyünk elhelyezkedésétől függetlenül országos és nemzetközi autószállítást is vállalunk. A karambolos, mozgásképtelen gépjárművekhez a leghamarabb Pest Megyében tudunk odaérni. Előzetes egyeztetéssel vállaljuk gépjárművek, mezőgazdasági gépek külföldről történő behozatalát is. Speciális autómentő és járműszállító teherautónik rendelkeznek minden olyan eszközzel amelyek szükségesek a 4,5 tonnáig terjedő járművek szállításához és közúti mentéséhez. Örömmel válaszolunk minden autómentéssel kapcsolatos kérdésére. Keressen minket telefonon, Facebook messengeren vagy akár e-mail címünkön.

Speciális és korszerű eszközparkkal rendelkezünk, vállaljuk törött, mozgásképtelen autók, furgonok vagy akár mezőgazdasági járművek elszállítását is. Éjjel-nappal dolgozunk, így bármikor rendelkezésre állunk az igényeknek megfelelően. Vállalunk tréleres autómentést, autószállítást és gépszállítást egyaránt.

Az árakat minden esetben egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, mert számos tényezőtől függnek. Ilynek az autó mérete, gurulóképessége, kormányozhatósága, valamint a megtett távolság, a fel- illetve lerakás helyszínétől.

Alapdíjaink a következők: Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft., kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól indul.

Nagyobb távolságok esetén kilométer alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km -től, kisbuszé 350 Ft./km. -tól indul, a furgonoké (kisteher) 550 Ft./km -től.

A gépjárműveket biztonságban és karcolás mentesen juttatjuk el az Ön által megnevezett helyszínre. Bízza profikra gépjárműve szállítását!

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331