Vállaljuk kisbuszok, teherautók hazai és nemzetközi szállítását adott esetben mentését. Mindent szállítunk, ami jármű egészen 4,5 tonnáig.

TEL: +36 30 747 9331

Sokéves szakmai tapasztalatunk és korszerű autómentő és járműszállító eszközparkunk lehetővé teszi speciális autómentési megbízások elvégzését is. Telephelyünk Pest Megyében van, Taksonyban. Elhelyezkedésünknek köszönhetően gyorsan kiérünk az autómentés helyszínére az M0 -ás és az M5 -ös autópályákon. Trélerekkel és gépkocsimentő teherautókkal egyaránt rendelkezünk így könnyen meg tudjuk oldani akár az egyszerűbb vontatási, trélerezési feladatokat, akár a bonyolultabb (pl. mozgásképtelen autó, árokból való kihúzás, sínekről való leemelés stb.) autómentési megbízásokat.

A motorkerékpárok szállításától a mezőgazdasági gépeken keresztül a kisbuszok és furgonok szállításáig mindent vállalunk egészen 4,5 tonna súlyig.

Nemzetközö autómentést és kocsi szállítást is vállalunk. Meghibásodás esetén elszállítjuk autóját akár otthonában akár az Ön által kijelölt szervízben. Ügyfélcentrikus autószállítási vállalkozásunk éjjel-nappal hívható, beleértve a munkaszüneti napokat is. Bárhol is meghibásodik az autója ossza meg velünk a telefonja segítségével a GPS koordinátáit és máris indulunk a helyszínre.

A segítségkérés során fontos, hogy tájékoztasson bennünket az elakadt autó típusáról, az önsúlyáról (forgalmi engedély “G” pontja) valamint arról, hogy a mentésre váró gépkocsi gurulóképes-e vagy sem. Mi nem csak az autóját szállítjuk el, hanem a személyzete is kényelmes körülmények között utazhat otthonába velünk.

Járműszállító teherautóink lehetővé teszik, hogy egyszerre több autót akár kisbuszt vagy furgont is szállíani tudjunk.

Az autómentés mellett vállaljuk különböző munkagépek (például targonca, bobcat) szállítását is. Amennyiben folyamatos szállítási szerződést köt velünk jelentős árkedvezményt tudunk biztosítani.

Ügyfélközpontunk a nap 24 órájában fogadja a hívásokat. Fontos információk amelyeket előzetesen meg kell nekünk adnia ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk segíteni:

A gépjármű földrajzi helye (GPS koordináta, út neve, száma, cím)
Alternatív telefonszám, arra az esetre ha a készüléke lemerülne mire mi odaérünk
A gépjármű rendszáma
Az autó márkája és típusa
Az autó állapota (pl. gurulóképes-e vagy sem, az úttesten van vagy az árokban)

A Pápay Autómentő Kft. egy jól bevált autómentő szolgáltató, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt nagy rutinnal rendelkeznek munkatársaink. Versenyképes áron az Ön igényei szerint elszállítjuk járművét a kijelölt helyre. Biztonságos és legális. A tevékenységünk során betartunk minden hatályos belföldi és külföldi jogszabályt. Számos hazai biztósítóval és munkagép gyártóval vagyunk állandó megbízásos jogviszonyban.