autoszallitas24.hu Hírek Egyszerre több gépjárművet mentettünk az éjszaka

Egyszerre több gépjárművet mentettünk az éjszaka


luxusauto szallitas

Több mint 10 év tapasztalatunk van autómentés, jármű és nehézgép szállítás területén, hazai és nemzetközi terepen egyaránt nagy rutinnal rendelkezünk.

Telephelyünk Taksonyban van mindössze 20 km -re Budapesttől, és 9 km -re az M0 -tól. Ez lehetővé teszi, hogy akár 30-40 perc alatt a helyszínre érkezzünk és elkezdjük a mentési munkálatokat.

A helyszínre érkezéskor az első dolgunk az, hogy megbizonyosudjunk arról, hogy a jármű utasai rendben vannak és nincsenek semmilyen veszélynek kitéve. A második feladatunk az, hogy a járművet biztonságosan az autómentő teherautóra helyezzük és stabilizáljuk. Miután elvéheztük ezeket a munkálatokat a mentett jármű utasaival együtt elindulunk a célpontunk felé. Miután megérkezünk a járművet az ügyfél által megjelölt helyre tesszük. Garantáljuk, hogy értékes autója nem sérül meg a szállítás során és biztonságban hazaér.

Speciális és korszerű eszközparkkal rendelkezünk, vállaljuk törött, mozgásképtelen autók, furgonok vagy akár mezőgazdasági járművek elszállítását is. Éjjel-nappal dolgozunk, így bármikor rendelkezésre állunk az igényeknek megfelelően. Vállalunk tréleres autómentést, autószállítást és gépszállítást egyaránt.

Az árakat minden esetben egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, mert számos tényezőtől függnek. Ilynek az autó mérete, gurulóképessége, kormányozhatósága, valamint a megtett távolság, a fel- illetve lerakás helyszínétől.

Alapdíjaink a következők: Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft., kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól indul.

Nagyobb távolságok esetén kilométer alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km -től, kisbuszé 350 Ft./km. -tól indul, a furgonoké (kisteher) 550 Ft./km -tól.

A gépjárműveket biztonságban és karcolás mentesen juttatjuk el az Ön által megnevezett helyszínre. Bízza profikra gépjárműve szállítását!

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331