autoszallitas24.hu Hírek Mindenféle járművet, gépet szállítunk

Mindenféle járművet, gépet szállítunkTöbb mint 10 év tapasztalatunk van autómentés, jármű és nehézgép szállítás területén, hazai és nemzetközi terepen egyaránt nagy rutinnal rendelkezünk.

Telephelyünk Taksonyban van mindössze 20 km -re Budapesttől, és 9 km -re az M0 -tól. Ez lehetővé teszi, hogy akár 30-40 perc alatt a helyszínre érkezzünk és elkezdjük a mentési munkálatokat.

Speciális és korszerű eszközparkkal rendelkezünk, vállaljuk törött, mozgásképtelen autók, furgonok vagy akár mezőgazdasági járművek elszállítását is. Éjjel-nappal dolgozunk, így bármikor rendelkezésre állunk az igényeknek megfelelően. Vállalunk tréleres autómentést, autószállítást és gépszállítást egyaránt.

Az árakat minden esetben egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, mert számos tényezőtől függnek. Ilynek az autó mérete, gurulóképessége, kormányozhatósága, valamint a megtett távolság, a fel- illetve lerakás helyszínétől.

Alapdíjaink a következők: Budapesten és vonzáskörzetében személyautók mentése 30.000 Ft., kisbusz esetében 35.000 Ft. -tól indul.

Nagyobb távolságok esetén kilométer alapú elszámolást alkalmazunk. Személyautó szállítása 300 Ft./km -től, kisbuszé 350 Ft./km. -tól indul, a furgonoké (kisteher) 550 Ft./km -től.

A gépjárműveket biztonságban és karcolás mentesen juttatjuk el az Ön által megnevezett helyszínre. Bízza profikra gépjárműve szállítását!

Minőségi autómentesítési szolgáltatásokat kínálunk megfizethető áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részesüljön pénztárcabarát szolgáltatási csomagjainkból. Tisztában vagyunk az idő értékével, ezért azonnal reagálunk a segélyhívásokra. A nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhetőek vagyunk. Számíthat ránk ha autómentő szolgáltatásra van szüksége! Munkatársaink képzett szakemberek és minden engedéllyel rendelkeznek az autószállító tevékenység folytatásához. A speciális autómentési szolgáltatások mellett rutin feladatokat is vállalunk mint például a kocsi vontatás és a tréleres autószállítás.

Non-stop autómentés és gépjárműszállítás az év minden napján: +36 (30) 747-9331